LENS TV
  • https://www.indenpaerdgelogeerd.nl/uploads/slider/zingend-2022-7.jpg
  • https://www.indenpaerdgelogeerd.nl/uploads/slider/zingend-2022-4.jpg

‘t Zingend Paerd

  • €137,00 PER NACHT 
  • LIGGING AAN HET BOS
  • EIGEN ZONNETERRAS
  • UITZICHT OP WEIDE MET BOSRAND
  • HET 'WILD' OM DE HOEK
  • OASE VAN RUST
  • UITGEBREID ONTBIJT

Dit B&B verblijf is gerealiseerd in een voormalige opnamestudio die is gebruikt voor de productie van muziek van vele bekende artiesten, zoals; Lee Towers, Ernst Daniel Smid, Sylvia Millecam, Ruth Jacott, Rene Froger en Adje van den Berg (Vengeance). Naast muziekproducties zijn er ook veel opnames verzorgd voor TV-programma’s en (radio)reclame jingles voor onder andere L’Oréal en O’Neill.

Ook is dit de ideale locatie om als singer-songwriter in de frisse boslucht inspiratie op te doen voor nieuwe muziek! Maak tussentijds uw hoofd leeg in het direct aangrenzende Veluwse bos met 600 kilometers wandel, paardrij- en fietsroutes en het befaamde Heerderstrand.

Foto-impressie 't Zingend Paerd

 

Beschikbaarheid 

Met een entree van 5m2 met aangrenzend een opbergkast en een toilet loopt u de schitterende en ruime slaapkamer in van 42m2, met ingebouwde badkamer faciliteiten. In deze kamer bevindt zich een heerlijk King Size bed!

Hier kunt u genieten van een glaasje wijn, wegdromend bij uw favoriete muziek of een mooie film die u vanuit het bed kunt bekijken. Verder vindt u in de B&B een Nespresso apparaat, melkopschuimer, waterkoker.

Met een aangrenzend terras van 24 vierkante meter met een grote natuurstenen tafel en fijnzittende stoelen kunt u heerlijk genieten van het weer en het uitzicht over het weiland en de bosrand. En als u geluk heeft ziet u vanaf het terras de wilde zwijnen en herten in de avond!

Prijzen

Hoogseizoen van April tot en met Oktober

In het hoogseizoen is onze bed and breakfast alleen te boeken vanaf 2 nachten.

De prijs per nacht is voor 2 personen incl. ontbijt, toeristenbelasting €1,50 p.p.p.n., linnen en eindschoonmaak is €137,00 incl. BTW. Dit is € 68,50 per persoon. 

U bent natuurlijk ook van harte welkom om langer te blijven, bij het boeken van meer dan 5 nachten krijgt u 10% korting over de extra dagen.

In het laagseizoen kunt u ook voor 1 nacht boeken.

 

LET OP! BEZOEK IS NIET TOEGESTAAN!

Beschikbaarheid 

Voor beschikbare data kunt u de kalender raadplegen en om te boeken, verzoeken wij u het contactformulier in te vullen, dan nemen wij direct contact met u op. 

Tijdstip van inchecken vanaf 15:00 tot 17:00 uur en uitchecken uiterijk 11:00 uur.

(Voor ons is het moment van inchecken belangrijk. Mocht u willen afwijken van dit tijdstip laat het ons dan gerust weten zodat wij er rekening mee kunnen houden) BVD

Bekijk onze beschikbaarheid of neem contact met ons op.

Bij reservering ontvang u een factuur die standaard 14 dagen voor uw aankomst aan ons overgemaakt moet worden. Is de boeking last minute dan moet de betaling in elk geval bij ons binnen zijn voor uw check-in. Kosteloos annuleren kan tot 14 dagen voor de aankomstdatum. Binnen 14 dagen annuleren kost het 25%, binnen 7 dagen annuleren 50% en bij 48 uur van te voren annuleren vragen wij 100% van het totaalbedrag.

Boek via onderstaand formulier uw verblijf